Heb je de perfecte skincare routine gevonden? De verzorgingsroutine die jouw huid laat stralen en een gezonde glow geeft? En de routine die jouw huid geeft wat het nodig heeft – van hydratatie tot het verminderen van onzuiverheden. Voor wie de perfecte skincare routine nog niet gevonden heeft, heeft FOREO deze samengesteld! In dit artikel kom je erachter wat de producten van het Zweedse beauty tech merk jouw huid kunnen bieden in een routine van slechts 6 minuten! 

Stap 1: Reinig de huid met LUNA™ 4 

De eerste stap in elke skincare routine is het reinigen van de huid. Om dit op de meest effectieve manier te doen, wordt aanbevolen om te kiezen voor een double cleanse (dubbele reiniging). Bij een double cleanse is de eerste stap altijd het verwijderen van (eventuele) make-up en overmatige talg met een op olie-gebaseerde reiniger, zoals een balsem of olie, of een make-up remover, zoals micellair water. Vervolgens is de tweede stap om je gezicht te reinigen met een geschikte foam cleanser en water. Gebruik hiervoor niet je handen, want dat is een stuk minder effectief dan je denkt! In plaats daarvan gebruik je LUNA™ 4 van FOREO. 

LUNA™ 4 zal jouw routine compleet veranderen, in slechts één minuut! De ultrazachte siliconen borstelharen zijn 35x hygiënischer dan nylon borstelharen en verwijderen 99,5% van het vuil, olie, make-upresten en andere onzuiverheden van de huid. De T-Sonic™ pulsaties stimuleren de bloedcirculatie in het gezicht, brengen extra zuurstof naar de huidcellen en laten skincare producten dieper doordringen in de huid. Een diepe, maar zachte reiniging die je huid laat stralen! Gebruik vervolgens de achterkant van LUNA™ 4 voor een ontspannende en verstevigende massage voor je gezicht en hals die de huid zal liften en kan bijdragen aan lymfedrainage. In slechts één minuut werkt LUNA™ 4 als een natuurlijke corrector: je huid wordt steviger, stralender en de textuur zal verfijnen!

Gebruiksaanwijzing 

Registreer eerst jouw LUNA™ 4 in de FOREO-app. Hier kun je vervolgens de intensiteit van de T-Sonic™ pulsaties, de duur en reinigingsmodus naar wens aanpassen. De app slaat deze instellingen automatisch op, zodat je de deze daarna niet meer nodig hebt voor volgend gebruik. Je kunt LUNA™ 4 ook bedienen door de knoppen aan de achterkant van het apparaat te gebruiken. 

Maak je gezicht vochtig en breng de gewenste cleanser aan. Maak LUNA™ 4 vochtig en druk op de universele knop om het apparaat aan te zetten. Bij de reinigingsfunctie maak je circulaire bewegingen over je gezicht en hals om de cleanser te laten schuimen en de huid diep te reinigen. Voor de massagefunctie breng je FOREO’s serum (of jouw eigen favoriete serum) aan, druk je twee keer op de universele knop op het apparaat of selecteer je jouw favoriete massage routine in de FOREO-app. Masseer het serum na afloop van de behandeling in de huid, en spoel LUNA™ 4 af met (lauwwarm) water.

Stap 2: Verstevig en contour je gezicht met BEAR™ 

Na het reinigen van je gezicht is de volgende stap het verstevigen van je gezicht met BEAR™, het microcurrent apparaat van FOREO met  Anti-Shock™-systeem. Dit schattige apparaat in de vorm van een beer, biedt vele anti-aging voordelen voor de huid door de 69 spieren in het gezicht en de hals zachtjes te stimuleren en te verstevigen. BEAR™ biedt verschillende massage routines en behandelingen, vergelijkbaar met gezichtsyoga, voor verstevigende effecten zonder plastische chirurgie!

Het is klinisch bewezen dat behandelingen met BEAR™ de zichtbaarheid van diepe rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk vermindert, de elasticiteit en stevigheid van de huid verhoogt, en de collageenproductie stimuleert slechts na één week gebruik! BEAR™ is het veiligste en meest effectieve microcurrent-apparaat voor thuisgebruik op de markt, waarmee je in slechts anderhalve minuut per dag grote veranderingen zult zien. Let op: alle microcurrent apparaten dienen te worden gebruikt met een geleidend serum. Zonder dit serum is de behandeling niet effectief. Speciaal hiervoor heeft FOREO het SERUM SERUM SERUM met hyaluronzuur ontwikkeld, dit gaat perfect samen met BEAR™.

Gebruiksaanwijzing 

Registreer eerst BEAR™ in de FOREO-app voor het eerste gebruik. Vervolgens kun je  de intensiteit van de microcurrent en T-Sonic™-pulsaties naar wens aanpassen, en de gewenste massage routines downloaden. Nadat je apparaat voor de eerste keer is geregistreerd, kun je het eenvoudig zonder de app gebruiken!

Zorg ervoor dat je gezicht en hals schoon en droog zijn voor gebruik en breng vervolgens het geleidende serum aan op alle gebieden die je met BEAR™ wilt gaan behandelen. Zorg ervoor dat er een dunne laag van het product op de huid aanwezig is. Zet BEAR™ aan, pas indien nodig de intensiteit van de microcurrent aan, zet de twee metalen bollen op je huid en laat het apparaat langzaam over je gezicht glijden: van binnen naar buiten. Je kunt een lichte druk uitoefenen. Masseer het serum na afloop van de behandeling in de huid, en spoel LUNA™ 4 af met (lauwwarm) water.

Stap 3: Hydrateer de huid met UFO™ 2

FOREO heeft een buitenaards goed apparaat ontwikkeld dat zowel je lichaam als geest voedt: UFO™ 2 – de ultime, krachtige full-facial voor thuis voor een direct gevoede, natuurlijke glow vanaf het eerste gebruik. Wanneer je dit apparaat ziet, realiseer je je misschien niet hoe krachtig het is en hoeveel functies het heeft, maar UFO™ 2 biedt professionele resultaten dankzij de combinatie van vier technologieën en volledige personalisatie. Het is bovendien heel eenvoudig in gebruik en een complete behandeling duurt slechts 90 seconden. 

LED-lichttherapie 

UFO™ 2 heeft meer LED-lichtkleuren dan de regenboog en iedere kleur heeft klinisch bewezen andere voordelen. Het rode licht vermindert tekenen van veroudering in de huid en richt zich op de diepste huidlagen, terwijl het paarse LED-licht de huid verlicht en irritaties verminderd. Blauw LED-licht verheldert oneffenheden en bestrijdt acne, terwijl geel LED-licht huidontstekingen kalmeert. UFO™ 2 geeft jouw huid precies wat het nodig heeft!

Thermotherapie

We hebben allemaal wel eens met ons gezicht boven een kom kokend water gehangen met een handdoek over ons hoofd… Maar dat is verleden tijd! Met UFO™ 2 kun je thermotherapie direct aanbrengen op je huid en deze behandelen met een temperatuur tot 45 graden, zodat skincare producten dieper doordringen in de huid en de spieren ontspannen. FOREO biedt meer dan 10 slimme gezichtsmaskers die compatibel zijn met UFO™ 2 en die het hydratatieniveau van de huid met meer dan 126% verbeteren. 

Cryotherapie

Op zoek naar een eenvoudige oplossing om de zichtbaarheid van poriën te verminderen? Ook hiervoor heeft UFO™ 2 de perfecte oplossing. De cryotherapie functie van het apparaat brengt verkoeling direct aan op de huid wat bijdraagt aan het glad maken, verstevigen, detoxen en laten stralen van de huid. De temperatuur van UFO™ 2 daalt in slechts enkele seconden tot 5 graden, zodat jij meteen kunt genieten van alle voordelen.

T-Sonic™ pulsaties

Deze gepatenteerde technologie van FOREO masseert tot diep in de huid. Het helpt onder andere de gezichtsspieren te ontspannen en natuurlijke processen van de huid te stimuleren, zoals de aanmaak van collageen en elastine en de aanvoer van zuurstof aan de huidcellen. Daarnaast draagt het bij aan het dieper laten doordringen van de skincare producten waardoor je meer en langer kunt genieten van de voordelen van deze producten. 

Gebruiksaanwijzing 

Registreer eerst jouw UFO™ 2 op de FOREO-app voor het eerste gebruik. Je kunt vervolgens de gewenste intensiteit van de T-Sonic™ pulsaties kiezen, de LED-licht kleuren die het beste bij jou passen, en de temperatuur van de behandeling. In de app vind je ook de verschillende beschikbare UFO geactiveerde maskers om de bijbehorende behandeling te activeren, die het allerbeste resultaten uit de behandeling zullen halen. Wanneer UFO™ 2 eenmaal is geregistreerd, kun je het eenvoudig zonder de app gebruiken! 

Breng het gewenste UFO™ masker aan op het apparaat door middel van de bevestigingsring of, als je een sheet masker gebruikt, leg deze op je gezicht. Zet het apparaat aan in de app of door op de universele knop te drukken, selecteer het gewenste programma en laat UFO™ gedurende 90 seconden of 2 minuten in circulaire bewegingen over het gezicht glijden. Wil je langer genieten van de behandeling? Je kunt het zo vaak herhalen als je wilt! Masseer het residu van het masker na afloop van de behandeling in de huid, en spoel UFO™ 2 af met (lauwwarm) water.

FOREO IRIS

Stap 4: Verhelder het oogcontour met IRIS™ 2 

Na die hydratatie boost met UFO™ 2 blijft er residu van het UFO™-masker op je gezicht achter, vooral onder de ogen. In plaats van je vingers te gebruiken om het product verder in te masseren rondom je oogcontour, kun je IRIS™ 2 van FOREO gebruiken. Dit apparaat, geïnspireerd op oude acupressuur technieken uit Azië en gerevolutioneerd door de kenmerkende T-Sonic™-pulsaties van FOREO, verheldert de oogcontour en maakt het direct stralender. IRIS™ 2 elimineert donkere kringen, vermindert wallen onder de ogen, en maakt de oogcontouren stralender. 

De huid rond de ogen is zeer dun en verslapt gemakkelijk. Gelukkig verhoogt IRIS™ 2 de elasticiteit onder de ogen, en verbetert het de bloedcirculatie om vermoeide en gespannen ogen op te helderen. FOREO heeft weer de oplossing voor al onze problemen gevonden! 

Gebruiksaanwijzing 

Registreer eerst IRIS™ 2 in de FOREO-app voor het eerste gebruik. Daarin staat aangegeven hoe je het apparaat kunt gebruiken en onderhouden. Wanneer IRIS™ 2 eenmaal is geregistreerd, kun je het eenvoudig zonder de app gebruiken! 

Breng een dun laagje crème of serum rondom je oogcontour aan, of gebruik het residu van het UFO™ masker. Druk op de universele knop, pas indien gewenst de intensiteit van de pulsaties aan, en beweeg de IRIS™ 2 voorzichtig onder de binnenste ooghoek rondom het oog. Besteed 30 seconden onder elk oog voor een optimaal resultaat. 

Geniet van jouw nieuwe skincare routine!

Nu je precies weet in welke volgorde en hoe je de FOREO skincare producten kunt gebruiken, kun je aan de slag met jouw apparaten! FOREO biedt een complete gezichtsbehandeling van professionele kwaliteit, die je thuis in 4 eenvoudige stappen kunt uitvoeren, voor een stralende, gerevitaliseerde en diep gehydrateerde huid in slechts 6 minuten. Daarnaast zijn er meerdere, andere FOREO-producten beschikbaar om je verzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen, zoals de ISSA™ sonische tandenborstels om je tanden, tandvlees, wangen en tong te reinigen en mondproblemen zoals gingivitis te behandelen, maar ook ESPADA™ voor de behandeling van acne, verstopte poriën en mee-eters. Na deze skincare stappen zal je schoonheidsroutine niets minder dan geweldig zijn!

Shop alle producten voor de perfecte routine