ISSA™

AAN DE SLAG

Je ISSA™ gebruiken
De ISSA™ is ontworpen om op dezelfde manier gebruikt te worden als een handmatige tandenborstel.

We adviseren om de volgende ISSA™ techniek gedurende 2 minuten te volgen, voor de meest effectieve reinigingsresultaten:

• Gebruik je gewone tandpasta en druk op de middelste knop om het apparaat te activeren.
• maak brede, ronde bewegingen over de buitenste en binnenste oppervlakken van de tanden en het tandvlees.
• Borstel op bijt- en kauwoppervlakken horizontaal van achter naar voren.
• Borstelen met de ISSA™ voelt superzacht aan, maar dat is de bedoeling.
• Nadat je je poetsroutine afgemaakt hebt, druk je opnieuw op de middelste knop om het apparaat uit te schakelen.
Eigenschappen van de ISSA™
100% waterdicht met een gesealde oplaadpoort, zodat je hem onder de douche kunt gebruiken.

8 intensiteiten voor maximaal comfort:
de intensiteit kan worden verhoogd of verlaagd met de + of - knoppen. Daarnaast onthoudt het apparaat je voorkeuren voor de volgende keer dat het gebruikt wordt.

Geïntegreerde timer:
pulseringen pauzeren elke 30 seconden om aan te geven dat je het apparaat naar een ander deel van de mond moet bewegen. Het apparaat pauzeert de pulseringen 3 keer achter elkaar na 2 minuten om het einde van de poetsroutine aan te geven.

Vergrendelen/ontgrendelen:
je kunt de knoppen vergrendelen of ontgrendelen door de + en - knoppen tegelijkertijd in te drukken.
Je ISSA™ opladen
Jouw ISSA™ is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. Een uur opladen levert een volledige lading, die duurt tot 6 maanden gebruik.

• Tijdens het opladen zal de indicator herhaaldelijk knipperen
• Wanneer de batterij vol is, zal de indicator blijven oplichten
• Wanneer de batterij bijna leeg is, zal de indicator herhaaldelijk beginnen te knipperen
Borstelkoppen vervangen
Gebruik alleen FOREO's ISSA™ borstelkoppen voor jouw apparaat.

• BIJ HET VERWIJDEREN VAN EEN BORSTELKOP DE BORSTELKOP EN HANDGREEP NIET DRAAIEN. Trek de gebruikte borstelkop naar boven en plaats de vervangende kop op zo'n manier, dat er geen opening meer zit tussen de borstelkop en de handgreep.
• Dezelfde instructies zijn van toepassing op alle ISSA™ accessoires, zoals de ISSA™ Hybrid borstelkop of de ISSA™ tongreiniger.