ISSA™ mikro

AAN DE SLAG

Je ISSA™ mikro opladen
Jouw ISSA™ mikro is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. Een uur opladen levert een volledige lading, die duurt tot 6 maanden gebruik.

• Tijdens het opladen zal de indicator herhaaldelijk knipperen
• Wanneer de batterij vol is, zal de indicator blijven oplichten
• Wanneer de batterij bijna leeg is, zal de indicator herhaaldelijk beginnen te knipperen
Je ISSA™ mikro gebruiken
De ISSA™ mikro is ontworpen om op dezelfde manier gebruikt te worden als een handmatige tandenborstel.

We adviseren om de volgende ISSA™ mikro techniek gedurende 2 minuten te volgen, voor de meest effectieve reinigingsresultaten:

• Gebruik je gewone tandpasta en druk op de middelste knop om het apparaat te activeren.
• maak brede, ronde bewegingen over de buitenste en binnenste oppervlakken van de tanden en het tandvlees.
• Borstel op bijt- en kauwoppervlakken horizontaal van achter naar voren.
• Borstelen met de ISSA™ mikro voelt superzacht aan, maar dat is de bedoeling.
• Nadat je je poetsroutine afgemaakt hebt, druk je opnieuw op de middelste knop om het apparaat uit te schakelen.
Eigenschappen van de ISSA™ mikro
100% waterdicht met een gesealde oplaadpoort, zodat je hem onder de douche kunt gebruiken.

8 intensiteiten voor maximaal comfort:
de intensiteit kan worden verhoogd of verlaagd met de + of - knoppen. Daarnaast onthoudt het apparaat je voorkeuren voor de volgende keer dat het gebruikt wordt.

Geïntegreerde timer:
pulseringen pauzeren elke 30 seconden om aan te geven dat je het apparaat naar een ander deel van de mond moet bewegen. Het apparaat pauzeert de pulseringen 3 keer achter elkaar na 2 minuten om het einde van de poetsroutine aan te geven.

Vergrendelen/ontgrendelen:
je kunt de knoppen vergrendelen of ontgrendelen door de + en - knoppen tegelijkertijd in te drukken.