IRIS™

AAN DE SLAG

Het gebruik van de IRIS™
De volledige routine duurt 1 minuut (30 seconden per oog) en dient tweemaal per dag te worden uitgevoerd.
Breng uw gebruikelijke oogcrème of oogserum aan en verspreid deze.
Zet het apparaat op de contour aan de binnenkant van het oog om naar de buitenkant toe te werken en onder en boven het oog. 30 seconden op het ene oog en 30 seconden op het andere oog.
Na 1 minuut is de routine gereed.
Kenmerken van de IRIS™
Afwisselende T-Sonic™-technologie: een unieke tikbeweging, geïnspireerd door oogmassage op basis van tikkende vingers.

Verkrijgbaar in 2 standen die op uw behoeften afgestemd kunnen worden.

Spa-stand:
Combineert de tikkende beweging met delicate pulseerbewegingen voor het opnieuw beleven van een professionele schoonheidsbehandeling.
Geschikt voor gebruik op de huid waarop de tekenen van veroudering duidelijker aanwezig zijn
Pure-stand:
Geïnspireerd op handmatige oogmassage zorgt deze stand dat de tikkende beweging zeer zacht op de contouren van de ogen wordt uitgevoerd. Perfect voor gebruik op de huid waarop de tekenen van veroudering nog in het beginstatium zijn.

8 intensieiten voor maximaal comfort:
De intensiteit van elke stand kan met de knoppen “+” of “–” harder of zachter worden ingesteld. Voorts heeft het apparaat een geheugen om uw voorkeursinstellingen ook de volgende keer weer toe te passen

Volledig waterdicht:
met volledig waterdichte aansluiting om op te laden zodat het makkelijk te reinigen is en zelfs in bad of onder de douche gebruikt kan worden. Die keuze is aan u.

Ingebouwde tijdschakelaar:
De pulseerbewegingen pauzeren na 30 seconden om aan te geven wanneer u het apparaat op het ander oog moet aanbrengen. Het apparaat pauzeert de pulseerbewegingen 3 keer achter elkaar en na 1 minuut gaat het indicatielampje constant branden om het einde van de volledige routine aan te geven.

Uw FOREO-apparaat schakelt zichzelf in welke stand dan ook automatisch uit om overmatig gebruik te voorkomen.
Het opladen van jouw IRIS™
Jouw IRIS™ is oplaadbaar met de meegeleverde oplader of USB-kabel. Een uur opladen levert een volledige lading, die duurt tot 7 maanden gebruik.

• Tijdens het opladen zal de indicator herhaaldelijk knipperen
• Wanneer de batterij vol is, zal de indicator blijven oplichten
• Wanneer de batterij bijna leeg is, zal de indicator herhaaldelijk beginnen te knipperen