LUNA™ mini 2

AAN DE SLAG

Je LUNA™ mini 2 opladen
Jouw LUNA™ mini 2 is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. Een uur opladen levert een volledige lading, die duurt tot 5 maanden gebruik.

• Tijdens het opladen zal de indicator herhaaldelijk knipperen
• Wanneer de batterij vol is, zal de indicator blijven oplichten
• Wanneer de batterij bijna leeg is, zal de indicator herhaaldelijk beginnen te knipperen

Kenmerken van de LUNA™ mini 2
• 2e generatie borstelkop
  • 36% dikker siliconen voor een zachtere body die lekker aanvoelt bij het vasthouden en gebruik, en de T-Sonic™ pulseringen nog beter verdeelt voor verbeterde reiniging.
  • 50% grotere borstelkop omvat meer ruimte voor een efficiëntere reiniging
  • 26% langere aanraakpunten zijn zachter voor de huid en verbeteren bereik, zodat er geen gebied overblijft dat niet gereinigd wordt
• 8 aanpasbare pulseringsintensiteiten voor een aangepaste reiniging: kunnen verhoogd of verlaagd worden met de + of - knoppen.

• Geïntegreerde timer: pulseringen pauzeren elke 15 seconden om aan te geven wanneer je het apparaat naar een ander deel van het gezicht moet verplaatsen. Het apparaat pauzeert de pulseringen 3x achter elkaar na een minuut, om het einde van de Reinigingsroutine aan te geven

• Je FOREO apparaat schakelt zichzelf uit na 3 minuten om overgebruik te voorkomen

Je LUNA™ mini 2 gebruiken
Maak je gezicht vochtig, breng je gewone reiniger aan. We adviseren je om FOREO's DAY en NIGHT CLEANSERS te gebruiken voor optimale resultaten.
Maak het apparaat nat en druk op de middelste knop om je LUNA™ mini 2 aan te zetten.
Deze staat automatisch ingesteld op een intensieve instelling.
Beweeg de LUNA™ mini 2 zachtjes in ronddraaiende bewegingen over je gezicht. Doe dit gedurende een minuut.