LUNA™ mini

KOMMA IGÅNG

Använda din LUNA™ mini

Fukta ansiktet och applicera din vanliga rengöringskräm. Vi föreslår att du använder FOREOs DAG- och NATTRENGÖRING för bästa resultat. Fukta enheten och tryck på knappen i mitten för att starta din LUNA™ mini, som är automatsikt inställd på det mest intensiva läget. Rör försiktigt din LUNA™ i cirkelrunda rörelser över ansiktet i 1 minut.

FUNKTIONER I EN LUNA™ mini
•  2 lägen: för det högre intensitetsläget tryck på knappen i mitten, och för lägre intensitet tryck på knappen en gång till

•  Integrerad timer: pulseringarna pausar var 15:e sekund för att indikera att du ska byta till nästa område i ansiktet, och pulseringarna stoppas 3 gånger i rad efter 1 minut, för att indikera att hela behandlingen är avslutad.

• Din LUNA från FOREO stänger av sig automatiskt efter 3 minuter för att förhindra överanvändning
LADDA DIN LUNA™ mini
Din LUNA™ mini går att antingen ladda med den bifogade laddaren eller med USB-kabeln. Efter en timmes laddning är LUNA fulladdad, vilket motsvarar upp till fem månaders användning.

• Under laddningen blinkar lampan
• När batteriet är laddat lyser lampan med fast sken
• När batteriet börjar ta slut blinkar lampan

FAQ

Vilka ansiktsrengöringsmedel går att använda med en LUNA™ mini?
Du kan använda valfri rengöringsprodukt med din LUNA™ mini, men för att hålla den i bästa skick, undvik lerbaserade, silikonbaserade rengöringsmedel eller scrubkrämer, då de kan skada silikonknopparna.
Kan en LUNA™ mini ersätta makeupbortagningsmedel?
Vi föreslår att du tar bort makeup före en effektiv rengöring.
Kan jag använda en LUNA™ mini om jag har akne, eksem eller andra hudbesvär?
Vi föreslår att personer som lider av allvarliga hudåkommor ska konsultera sin hudläkare före användning av apparaten.
Hur rengör jag min LUNA™ mini?
Tvätta borstytorna med tvål och vatten, skölj med vatten och torka med en luddfri trasa eller handduk. Vi rekommenderar att du använder FOREOs silikonrengöringssprej och sköljer med varmt vatten efteråt för bästa resultat. Låt apparaten lufttorka.
Är laddningsporten vattentät?
Ja, FOREOs unika design göra apparaten helt vattentät, så att den går att använda i duschen eller badet.
Kan jag använda en LUNA™ mini om jag har gjort en skönhetsoperation, till exempel med Botox?
Vi rekommenderar du rådfrågar din läkare eller hudspecialist före användning.
Vad är det för skillnad på en LUNA™ och en LUNA™ mini?
LUNA™ mini är en apparat i reseformat för djuprengöring med hjälp av T-Sonic™-pulser. Den har två lägen och går att använda upp till 300 gånger efter varje laddning. Den finns i fem spännande färger, och har tre olika rengöringszoner för att passa alla hudtyper. Utöver rengöringsläget med T-Sonic™-pulser har en LUNA™ ett anti-aging-läge som kanaliserar lågfrekventa pulser för att dämpa de synliga tecknen på åldrande, åtta intensitetslägen, går att använda upp till 450 gånger efter varje laddning och finns i tre olika modeller beroende på hudtyp.
Kan jag använda min LUNA™ mini med rengöringsoljor?
ANVÄND INTE rengöringsoljor med din FOREO. Det skadar silikonhöljet på din FOREO. Du kan först använda rengöringsoljan för att rengöra ansiktet och sedan skölja med vatten. Använd sedan din FOREO-produkt för att rengöra ansiktet en gång till.
Kan jag använda min LUNA™ mini på området runt ögonen?
Ja, en  LUNA™ mini går bra att använda under ögonen för att ta bort mörka ringar och påsar. Vi rekommenderar att du använder lågfrekvensläget och rör din LUNA™ mini försiktigt mot det särskilda området utan att trycka för hårt.
Vad är skillnaden mellan LUNA™ mini 2 och LUNA™ mini?
LUNA™ mini 2 har en motor som är dubbelt så kraftfull, 26% längre silikonknoppar, större borsthuvud och 36% tjockare silikonborste för en djupare och mer effektiv rengöring.