LUNA™ play

KOMMA IGÅNG

Så använder du LUNA™ play
Ta bort all makeup, fukta LUNA play och sedan ansiktet och applicera din vanliga rengöringsprodukt. Tryck på knappen i mitten en gång för att slå på LUNA play.

Massera skonsamt in rengöringen med ansiktsrengöringsborsten LUNA play i en minut: rengör haka och kind genom cirkulerande rörelser och upprepa på andra sidan, och börja sedan från mitten och rengör pannan genom mjuka, cirkulerande drag utåt. Rengör näsan genom en glidande rörelse upp och ned på båda sidorna och rengör området under ögonen försiktigt genom drag utåt. Tryck på knappen en gång till för att stänga av LUNA™ play.

Skölj och torka ansiktet. Om du vill, applicera valfri hudvårdsprodukt.
Ladda LUNA™ play
LUNA™ play kan inte laddas. Batteriet håller i upp till 100 användningar, vilket motsvarar ungefär 6 veckors användning.