VANLIGA FRÅGOR

Hur rengör jag min FOREO-produkt?
Tvätta borstytorna med tvål och vatten, skölj med vatten och torka försiktigt med en handduk som inte luddar. Vi rekommenderar att du sprejar produkten med FOREOs silikonrengöringsprej och sköljer den med varmt vatten för bästa resultat. Låt produkten lufttorka.
Kan jag koka min FOREO-produkt?
Vi rekommenderar inte att du kokar din FOREO-produkt, eftersom det kan skada den.
Kan jag lämna min FOREO-produkt utomhus i solen?
Vi rekommenderar inte att du lämnar din FOREO-produkt ute i solen, eftersom det kan skada den.
Kan jag diska min FOREO-produkt i diskmaskinen?
Det går att diska FOREO-rdroukter i diskmaskinen om inte vattnet är alltför varmt.
Hur ofta bör jag ladda min FOREO-produkt?
Batteritiden varierar mellan olika produkter, men generellt bör du bara ladda din FOREO-produkt när LED-lampan börjar blinka för att visa att batteriet håller på att laddas ur.
Kan jag använda andra laddare med min FOREO-produkt?
Det är viktigt att du endast använder laddaren som följer med din FOREO-produkt. Skulle du försöka använda någon annan laddare (inklusive laddare som följer med andra FOREO-produkter) kan din produkts batteri komma till skada.
Kommer laddaren att fungera annorlunda i andra länder om jag använder en adapter?
Ingångsspänningen hos våra enheter börjar vid 110 V och går upp till 240 V, så du kan använda den över hela världen med rätt adapter.
Hur laddar jag min FOREO-enhet?
Sätt försiktigt i USB-kontakten eller laddningssladden i din produkts laddningsport. När produkten är fulladdad (efter cirka en timme), kommer LED-lampan att lysa med ett fast sken.
FOREO-enheten fungerar inte/laddar inte. Vad ska jag göra?
För att hitta felet, gå igenom följande steg: Försök att ladda din FOREO-produkt. Om batteriet är helt urladdat kan det ta upp till 5 minuter innan LED-lampan börjar blinka för att visa att enheten laddas. Det är för att laddaren till en början laddar med mycket låg spänning för att skydda batteriet. Om LED-lampan inte tänds efter 5 minuter, kontrollera att:
• sladdden till laddaren är ordentligt isatt.
• väggkontakten sitter i ordentligt.

Om din FOREO-produkt med tre knappar till synes är färdigladdad men ändå inte fungerar, kontrollera att den inte är inställd på reseläget. Håll ner knapparna + och – samtidigt i 5 sekunder för att låsa upp apparaten. LED-lampan kommer att bekräfta att apparaten har låsts upp.

Om inget av ovanstående fungerar kan det vara fel på din FOREO-produkt. Läs garanti- och retursidan för fullständig information om hur du får ersättning för din produkt.
Jag har tappat bort laddaren. Hur får jag tag i en ny?

Du kan beställa en ny laddare på https://www.foreo.com/sv/ersättningsladdare

Måste jag ladda min FOREO-produkt i 24 timmar innan jag använder den första gången?
Ladda enheten innan du använder den första gången.