LUNA™ 2

KOMMA IGÅNG

Använda din LUNA™ 2
• Fukta ansiktet och applicera din vanliga rengöringskräm.
Vi föreslår att du använder FOREOs DAG- och NATTRENGÖRING för bästa resultat.

• Fukta enheten och tryck på knappen i mitten för att aktivera rengöringsläget och tryck en gång till för Standby, då du kan skölja och torka ansiktet.

• När apparaten är i standby-läget lyser lampan med fast sken.

• Tryck igen för att aktivera anti-aging-läget, och tryck sedan en sista gång för att stänga av apparaten.
Egenskaper hos LUNA™ 2
• 4 nya borsthuvuden för en mer personligt anpassad rengöring: "Känslig", "Normal", Blandad" och Fet". Möjlighet att välja mellan tjockare och tunnare silikonknoppar för en mer kraftfull eller skonsam rengöring av huden, beroende på hudtyp och specifika behov.

• Fördubblad T-Sonic™ kraft. Upp till 8 000 T-Sonic™- (transdermala) pulseringar passerar varje minut genom huden via de mjuka silikonknopparna med kraft från en dubbelt så stark motor, för en rengöring som verkligen går på djupet

• 2:a generationens borsthuvud

• 36% tjockare silikon ger en härligt mjuk och skön borste som är enkel att greppa, samt T-Sonic™-pulseringar och anti-aging behandling för ett bättre resultat
  • 50% större borsthuvud täcker ett större område för en effektivare rengöring
  • 26% längre silikonknoppar ger en mer skonsam kontakt med huden och förbättrar räckvidden så att inget område förblir otvättat

• 2 lägen: Rengöringsläget och Anti-aging-läget

• ​Rengöringsläget (med borstytan med silikonknoppar) - 1 minuts rengöringsrutin.
  • Anti-aging-läget (med den vågiga ytan) - 1 minuts användning för reducering av fina linjer och rynkor.

• 12 justerbara pulseringsnivåer för en mer skräddarsydd rengöring: intensiteterna i båda lägena kan höjas eller sänkas med (+) och (-) knapparna. Rengöringsläget har en minnesfunktion som gör att de förvalda inställningarna sparas till nästa gång du använder apparaten. Anti-aging-läget har inte en minnesfunktion utan fungerar med högsta hastighet varje gång den aktiveras.

• En integrerad timer: pulseringarna pausar var 15:e sekund i rengöringsläget och var 12:e sekund i anti-aging-läget, så du vet att det är dags att rengöra nästa område i ansiktet. Efter en minut pausar de pulserande rörelserna 3 gånger i tät följd efter rengöringsrutinen och igen efter anti-aging-rutinen, för att indikera att hela skönhetsrutinen är klar. Din FOREO-enhet kommer att stängas av automatiskt efter 3 minuter i rengöringsläget och anti-aging-läget.

• Låsa/låsa upp: Du kan låsa eller låsa upp enheten genom att samtidigt hålla nere knapparna (+) och (-).

Ladda din LUNA™ 2
Din LUNA™ 2 från FOREO går att antingen ladda med den bifogade laddaren eller med USB-kabeln. Efter en timmes laddning är LUNA™ 2 fulladdad, vilket motsvarar upp till sju månaders användning.

• Under laddningen blinkar lampan
• När batteriet är laddat lyser lampan med fast sken
• När batteriet börjar ta slut blinkar lampan

Hämta den bruksanvisningen för LUNA™ 2 FOREO (PDF)