IRIS™

KOMMA IGÅNG

Användning av IRIS™
Hela rutinen tar 1 minut (30 sekunder per öga) och ska utföras två gånger om dagen.
Applicera ögonkräm eller serum med fingertopparna runt ögonen.
Håll framsidan mot ögonkonturen och gå från ansiktets mitt och rör dig utåt, både
under och ovanför ögonen. Använd IRIS™ i 30 sekunder för varje öga.
Efter 1 minut är du färdig.
Funktioner i en IRIS™
Växlande T-Sonic™-teknologi: en unik, ”klappande” rörelse, inspirerad av fingertoppsmassage runt ögonen.

Finns i två lägen som skräddarsytts för att passa alla dina behov:

Spa-läget:
kombinerar den klappande rörelsen med mjuka pulseringar för att tillsammans återskapa känslan av en professionell skönhetsbehandling. Den här inställningen passar för hud som uppvisar mer tydliga ålderstecken.
Pure-läget:
inspirerad av manuell massage runt ögonområdet. Det här läget kanaliserar enbart den klappande rörelsen för en extra skonsam massage runt ögonkonturen, och är perfekt för hud som har börjat uppvisa ålderstecken.

8 intensitetslägen för maximal komfort:
intensiteten i varje läge kan ökas eller minskas med knapparna "+" och "-" knapparna. IRIS™ kommer dessutom ihåg dina förvalda inställningar nästa gång du använder den.

Helt vattentät:
laddningsporten är förseglad så rengöringen är enkel. IRIS™ går även att använda i duschen eller i badet, helt i enlighet med dina preferenser

Integrerad timer:
pulseringarna pausar efter 30 sekunder för att indikera att du ska börja med det andra ögat. Pulseringarna stoppas 3 gånger i rad och lampan börjar lysa med ett stadigt sken efter 1 minut för att visa att du är färdig.

För att förhindra överanvändning stängs FOREO-enheten av automatiskt efter tre minuter i varje läge.
Ladda din IRIS™

Din IRIS™ från FOREO går att antingen ladda med den bifogade laddaren eller med USB-kabeln. Efter en timmes laddning är IRIS™ fulladdad och varje laddning räcker för upp till 50 användningar.