FOREO heeft de beauty-tech markt al veroverd met de LUNA™ gezichtsreinigingsborstels, de UFO™ 2 smart masker apparaat En het BEAR™ microcurrent anti-aging apparaat. Elk van deze apparaten pakt een huidprobleem aan die we allemaal kunnen tegenkomen: oneffenheden, een droge huid of zelfs tekenen van veroudering. Maar in 2022 besloot FOREO om de allereerste sonische reinigingsborstel voor het lichaam te creëren: LUNA™ 4 Body! Ontdek samen met ons deze innovatie.

Zeg vaarwel tegen onzuiverheden

Wist je dat onze huid in een jaar tijd meer dan 4 kilo vuil en dode huidcellen ophoopt? En schoonmaken met onze handen is niet zo effectief als we denken! Met deze informatie heeft FOREO de nieuwe LUNA™ 4 Body sonische reinigingsborstel gecreëerd. Dit 3-in-1 apparaat voor het reinigen van je lichaam is jouw nieuwe onmisbare tool voor in de douche. Het stimuleert de bloedsomloop, terwijl het je lichaam glad strijkt en ontdoet van oneffenheden en ingegroeide haren.

De technologieën 

LUNA™ 4 Body gebruikt FOTO’s gepatenteerde T-Sonic™ pulsaties die samen met de ultra- zachte en ultra-hygiënische siliconen de huid diep en zacht te reinigen. De T-Sonic™ pulsaties ontstoppen tijdelijk de poriën zodat de siliconen borstelharen de onzuiverheden zachtjes kunnen verwijderen. Beide technologieën zorgen dat je huid diep wordt gereinigd, zonder dat het irriteert en zonder dat de huidbarrière wordt aangetast.

Een echt doeltreffende reiniger 

Zoals we al eerder vertelden, verwijdert LUNA™ 4 Body 99% van het vuil, onzuiverheden en overtollig talg. Maar dat is nog niet alles, want de medische siliconen zijn 35x hygiënischer dan borstels met nylon haren. Tot slot voorkomt het materiaal van de borstel de ophoping van bacteriën en is het niet poreus. In tegenstelling tot handmatige body borstels verspreid je met de LUNA™ 4 Body niet elke dag dezelfde bacteriën op de huid.

Wat zijn de concrete voordelen van LUNA™ 4 Body voor je huid? 

Het verstevigd de huid 

De combinatie van T-Sonic™ pulsaties en manuele bewegingen stimuleren de natuurlijke processen van de huid en zorgen ervoor dat de huid steviger en strakker wordt.

Het helpt cellulitis te voorkomen

De T-Sonic™ pulsaties van LUNA™ 4 Body werken als een massage op je lichaam en verbeteren de bloedcirculatie, daarnaast draagt het bij aan de lymfedrainage in het lichaam. Niet alleen worden gifstoffen in de huid afgevoerd, maar daarnaast stimuleert het de natuurlijke processen in de huid zoals de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid elastischer, sterker en zorgt het er voor dat de zichtbaarheid van rimpels en cellulitis wordt verminderd. Bovendien zorgen de -Sonic™ pulsaties ervoor dat het vocht dat zich ophoopt in de collageen zakken wordt afgedreven en dat vetophopingen worden verdeeld.

El dispositivo de cuidado corporal de Foreo Luna 4 Body es perfecto para acompañarte en la ducha.

Het voorkomt keratosis pilaris 

Keratosis pilaris, beter bekend als “aardbeien huid”, ontstaat wanneer de poriën dode huidcellen, talg en bacteriën vasthouden. Keratosis pilaris komt ook vaak voor bij mensen met een droge huid. LUNA™ 4 Body verwijdert dode huidcellen door de poriën te ontstoppen, waardoor het risico op een aardbeien huid wordt verkleint.

Het voorkomt de groei van ingegroeide haren

De technologieën van LUNA™ 4 Body exfoliëren de huid op milde wijze. Hierdoor heb je minder kans op ingegroeide haartjes. Je huid voelt ook zachter en voller aan, waardoor je je beter kunt scheren.

Vermindert de kans op onzuiverheden 

Doordat LUNA de huid dieper reinigt, zorgt het ervoor dat je minder snel last zult hebben van onzuiverheden op het lichaam.

Het bereidt de huid voor 

Doordat de huid dieper gereinigd is en de poriën tijdelijk verwijd zijn, zorgt dit ervoor dat alle verzorgingsproducten zoals crèmes en oliën die je na de reiniging aanbrengt, dieper in de huid kunnen doordringen en dus beter werken. LUNA™ 4 Body houdt uw huid dus schoon, glad, soepel en meer gehydrateerd.

Het essentiële 3-in-1 apparat, a douche accessoire 

Je wist niet dat je lichaam dit nodig had, maar dat heeft het wel! Met LUNA™ 4 Body geef jij je lichaam de liefde en verzorging die het nodig heeft. Dit 3-in-1 apparaat masseert je huid om deze zacht te maken, ingegroeide haren te voorkomen en oneffenheden te verminderen. Bovendien verbetert het de bloedcirculatie om cellulitis te verminderen en lymfedrainage te stimuleren. LUNA™ 4 Body is het nieuwe must-have apparaat voor onze douche. Wij kunnen niet meer zonder!