In 2022 heeft FOREO nagedacht over de toekomst van schoonheid. Geleid door de missie om zelfzorg eenvoudiger, sneller en vooral aangenamer te maken, heeft de Zweedse beautytech-gigant nagedacht over nieuwe productlanceringen. Door wetenschap en technologie te combineren, biedt FOREO dit jaar nieuwe beauty-tech apparaten om ieders schoonheidsroutine te verbeteren. Laat ons u kennis laten maken met deze innovaties, hun nut en vooral de geavanceerde technologie erachter.

LUNA™ 4 Body, nieuwe 3-in-1 sonische lichaamsreiniger 

LUNA™ 4 Body is zeker de meest verwachte FOREO lancering van 2023. Nadat ze de markt van de beauty-tech hadden veroverd met de LUNA™ gezichtsreinigingsborstels, was een nog innovatiever idee nodig. Dit idee kwam voort uit een eenvoudige vaststelling: in een jaar tijd stapelt onze huid meer dan 4 kilo onzuiverheden en dode cellen op. En schoonmaken met onze handen is niet zo effectief als we denken. LUNA™ 4 Body is daarmee de eerste sonische lichaamsreiniger van FOREO. Deze essentiële lichaamsreiniger voor onder de douche reactiveert de microcirculatie en helpt cellulitis en ingegroeide haren te voorkomen.

LUNA™ 4 Body maakt gebruik van FOREO’s gepatenteerde T-Sonic™ pulsen en ultrazachte medische siliconen haartjes, 35x hygiënischer dan nylon borstelharen. Daardoor reinigt het de huid op milde en grondige wijze en verwijdert het 99% van de onzuiverheden en talg. Ten slotte voorkomt het materiaal van de borstel de ophoping van bacteriën. In tegenstelling tot handborstels verspreidt u met de LUNA™ 4 Body niet elke dag dezelfde bacteriën op uw huid.

Foreo presenta Luna 4 body, su esperado dispositivo de cuidado corporal.

Waarom LUNA™ 4 Body meer is dan alleen een reinigingsborstel voor het lichaam? 

Dankzij de technologieën van LUNA™ 4 Body worden naast de reiniging van het lichaam ook veel huidproblemen behandeld. LUNA™ 4 Body helpt onder meer cellulitis te verminderen, keratosis pilaris of ingegroeide haren te voorkomen. De T-Sonic™ pulsen, gepatenteerd door FOREO, masseren de huid en verbeteren de bloedcirculatie, wat de collageenproductie stimuleert. Dankzij deze lichaamsreinigingsborstel is uw huid elastischer, soepeler. Doordat LUNA™ 4 Body de poriën tijdelijk ontstopt, kunnen de crèmes en oliën die we op ons lichaam aanbrengen dieper in de huid doordringen, voor een optimale hydratatie. FOREO is erin geslaagd het essentiële douche accessoire te creëren dat zacht en grondig reinigt om u een complete spa-behandeling voor het lichaam te geven.

Advanced Collection 2.0 UFO™ maskers: een formule voor elk huidprobleem 

Ken je de Advanced Collection 1.0 UFO™ maskers? FOREO heeft besloten ze opnieuw uit te vinden, om uw huid het beste te geven dat ze verdient. De Advanced Collection 2.0-serie bestaat uit de maskers H2Overdose, Glow Addict, Matte Maniac, Youth Junkie en Shimmer Freak. Ze behandelen verschillende huidproblemen: overtollig talg, uitdroging, huidveroudering, dofheid en huid vermoeidheid.

Hoe zijn deze 2.0 maskers anders? 

De Advanced Collection 2.0 UFO™ maskers hebben klinische tests ondergaan waaruit blijkt dat ze de huid tot 8 uur na het aanbrengen gehydrateerd houden. De nieuwe masker formules bevatten nu minstens 89% natuurlijke ingrediënten. Deze maskers zijn dus schoner, verantwoordelijker, om echt voor je huid te zorgen, maar ook voor de planeet. FOREO heeft ook de microvezel van de oude maskers vervangen door Tencel-stof, die ecologisch, biologisch afbreekbaar en antibacterieel is. Tot slot zijn de Advanced Collection 2.0 UFO™ maskers nu compatibel met alle generaties UFO™ en UFO™ Mini apparaten.

Nieuwe innovatieve producten om beter voor jezelf te zorgen

In 2023 zal FOREO iedereen in staat stellen beter voor zichzelf te zorgen. Wie op zoek is naar een reinigende en masserende lichaamsbehandeling, een anti-verouderingsbehandeling van professionele kwaliteit vanuit huis, of hyper geïnfundeerde behandelingen die de glans herstellen, vindt in deze nieuwe productlanceringen wat hij nodig heeft. 

 Bekijk deze nieuwe producten hier.