LUNA™ go for MEN

KOMMA IGÅNG

Använda din LUNA™ go for MEN
• Fukta ansiktet och applicera din vanliga rengöringskräm.
Vi föreslår att du använder FOREOs DAG- och NATTRENGÖRING för bästa resultat.

• Fukta enheten och tryck på knappen i mitten för att aktivera rengöringsläget och tryck en gång till för Standby, då du kan skölja och torka ansiktet.

• När apparaten är i standby-läget lyser lampan med fast sken.

• Tryck igen för att aktivera anti-aging-läget, och tryck sedan en sista gång för att stänga av apparaten.

Ladda din LUNA™ go for MEN
Din LUNA™ go for MEN går att antingen ladda med den bifogade laddaren eller med USB-kabeln. Efter en timmes laddning är LUNA fulladdad, vilket motsvarar upp till en månads användning.

• Under laddningen blinkar lampan
• När batteriet är laddat lyser lampan med fast sken
• När batteriet börjar ta slut blinkar lampan