LUNA™ for MEN

KOMMA IGÅNG

Använda din LUNA™ för MÄN
Fukta ansiktet och applicera din vanliga rengöringskräm. Vi föreslår att du använder FOREOs RENGÖRING för MÄN för bästa resultat. Fukta enheten och tryck på kanppen i mitten för att aktivera rengöringsläget och tryck en gång till för Standby, då du kan skölja och torka ansiktet. När apparaten är i standby-läget lyser lampan med fast sken. Tryck igen för att aktivera anti-aging-läget, och tryck sedan en sista gång för att stänga av apparaten.
Funktioner i en LUNA™ för MÄN
• 2 lägen: rengöringsläget och anti-aging-läget
• Rengöringsläget (med silikonknoppar) – 1 minut för rengöringsrutinen.
• Anti-aging-läget (med den vågformade ytan) – 1 minut för att dämpa fina linjer och rynkor.
• 8 intensitetslägen för högsta komfort: intensiteten i varje läge kan ökas eller minskas med knapparna + eller –. Rengöringsläget har en minnesfunktion som kommer ihåg dina förvalda inställningar nästa gång du använder apparaten. Anti-aging-läget har ingen minnesfunktion. varje gång det aktiveras körs den på högsta hastighet.
• Integrerad timer: pulseringarna pausar var 15:e sekund i läge 1, och var 12:e sekund i läge 2, för att indikera att du ska byta till nästa område i ansiktet. Pulseringarna stoppas 3 gånger i rad efter 1 minut, för att indikera att läge 1 är avslutat, och sedan igen efter läge 2 för att indikera att hela behandlingen är avslutad. Din LUNA från FOREO stänger av sig automatiskt efter 3 minuter i båda lägena.
• Låsa/låsa upp: du kan låsa eller låsa upp knapparna genom att samtidigt trycka på (+) och (-)-knappen.
Ladda din LUNA™ för MÄN
Din LUNA™ för MÄN går att antingen ladda med den bifogade laddaren eller med USB-kabeln. Efter en timmes laddning är LUNA fulladdad, vilket motsvarar upp till sju månaders användning.

• Under laddningen blinkar lampan
• När batteriet är laddat lyser lampan med fast sken
• När batteriet börjar ta slut blinkar lampan

FAQ

Kan jag använda en LUNA™ for MEN för att rengöra huden under skägget?
Ja, vi rekommenderar användning av LUNA™ for MEN för dem som inte rakar sig regelbundet. Det hjälper till att motverka invuxna hårstrån, samtidigt som det tar bort orenheter från huden.
Kan jag använda min LUNA™ for MEN med raklödder?
Nej, vi rekommenderar att du applicerar raklödder efter din 1 minut långa rutin före rakning.
Vilka ansiktsrengöringsmedel går att använda ihop med en LUNA™ för MÄN?
Du kan använda valfri rengöringsprodukt med din LUNA™ för MÄN, men för att hålla den i bästa skick, undvik lerbaserade, silikonbaserade rengöringsmedel eller scrubkrämer, då de kan skada silikonknopparna.
Kan jag använda min LUNA™ för MÄN i anti-aging-läget med lotion och krämer?
Ja, det kan du. Att använda skönhetsprodukter tillsammans med LUNA™ för MÄN ger bättre resultat.
Är laddningsporten vattentät?
Ja, FOREOs unika design göra apparaten helt vattentät, så att den går att använda i duschen eller badet.
Kan jag använda en LUNA™ för MÄN om jag har akne, ekesem eller andra hudbesvär?
Vi föreslår att personer som lider av allvarliga hudåkommor ska konsultera sin hudläkare före användning av apparaten.
Hur rengör jag min LUNA™ för MÄN?
Tvätta borstytorna med tvål och vatten, skölj med vatten och torka med en luddfri trasa eller handduk. Vi rekommenderar att du använder FOREOs silikonrengöringssprej och sköljer med varmt vatten efteråt för bästa resultat. Låt apparaten lufttorka.
Kan jag använda en LUNA™ för MÄN om jag har gjort en skönhetsoperation, till exempel med Botox?
Vi rekommenderar du rådfrågar din läkare eller hudspecialist före användning.
Vad är skillnaden mellan LUNA™ 2 for MEN och LUNA™ for MEN?
LUNA™ 2 for MEN har en motor som är dubbelt så kraftfull, 26% längre silikonknoppar, större borsthuvud och 36% tjockare silikonborste för en djupare och mer effektiv rengöring.