Svenska skönhetsrutiner

BEAR 2
      title=
Nyhet
BEARTM 2
Uppstramande mikroströmsenhet

Bästa alternativet till skalpellen.

Kliniskt bevisad effekt på djupa rynkor och fina linjer på 1 vecka.

HUDVÅRDSRITUAL

Förnya din skönhetsritual i 3 proffsiga steg

Låt huden andas och ge den ett naturligt lyft och ett fräscht glow med en kombination av LED-ljusterapi och ansiktsmasker. Resultat på proffsnivå var som helst, när som helst. Kolla in vår enkla 6-minutersrutin som rekommenderas av Vogue.

LUNA

BEARTM

UFO

Steg 3

Återfukta

ISSA

STEG 3 1/2

Le

UFO 3 HP KV
      title=
Nyhet
UFO™ 3
Ansiktsåterfuktning på djupet

Den bästa FOREO-enheten någonsin

Kliniskt bevisad effekt på rynkor på 1 vecka

KÄNDISARNAS FAVORIT

Känns precis som att vara på spa! UFO 2 ger samma känsla som en massage och vårdar huden.

När ögonen är svullna plockar jag fram min FOREO IRIS, som fungerar som en traditionell asiatisk fingertappningsmassage. Den liknar en vibrator, så jag kallar den min 'eyebrator'.

Jag tvättar ansiktet med Kora Organics Cream Cleanser och FOREO LUNA mini 2 Pink varje dag, för en extra djup rengöring.

Så fort man känner sig svullen är det bara att använda den här enheten. Den vibrerar och dränerar lymfkörtlarna ända ner på halsen ... den är min bästa beauty secret.

... när jag använder LUNA mini 2 och applicerar min rengöringskräm får jag igång blodcirkulationen redan innan jag har duschat. Den gör att allt går smidigare på morgonen.

En av de största fördelarna är nog att det bara tar 90 sekunder. Vi är så stressade idag, men jag tror att alla skulle vilja börja dagen med en mask om de bara hann. Och det gör man med UFO.

Det tar bara 90 sekunder så ser huden fantastisk ut – och känns helt underbar. Precis samma effekt som när man har fått en riktigt lyxig ansiktsbehandling.

Min ansiktsborste från FOREO, som är fantastisk för att rengöra huden när jag är ute och reser.

Jag hatar att ha vaselin i ansiktet när jag boxas, så jag tvättar bort det så fort jag kan med min FOREO och en rengöring från Dr Barbara Sturm. Då blir jag av med all smuts från matchen också.

espada 2
      title=
ESPADA™ 2 plus
Riktad aknebehandling

Kliniskt bevisad effekt mot akne

EXTRA OMVÅRDNAD

Special-behandlingar

Det behöver inte vara svårt att göra huden glad. Första steget är att välja vad du vill förbättra. Leta sedan upp rätt behandling, så är halva jobbet gjort.

BEAR™ 2 eyes & lips
      title=
BEAR™ 2 eyes & lips
Ögonvård
ESPADA 2
      title=
ESPADA™ 2 plus
Behandling
med blått ljus
LUNA 4 Body
      title=
LUNATM 4 body
Kroppsvård
BEAR™ 2 eyes & lips
      title=
BEAR™ 2 eyes & lips
Ögonvård
LUNA 4 Body
      title=
LUNATM 4 body
Kroppsvård
LUNA 4 collection HP KV 
      title=
LUNATM 4 Collection

Vår skonsammaste och effektivaste LUNA någonsin

ÖVER 250 UTMÄRKELSER

4-i-1 sonisk silikontandborste

MUNVÅRD

Förbättra din munhygien med 140% med världens första soniska silikontandborste. Vår borste rengör tänder, tandkött, tunga och kind och behöver bara laddas en gång om året. Upptäck ISSA

FAQ 102
      title=
FAQ 102
Klinisk anti-aging behandling

Föryngring av ansiktet hemma

BLOGG

Skincare

What is squalane and why do you need it in your skincare

Anti-age

Understanding causes of skin aging is the first step in good beauty routine

Skincare

Thanks to FOREO’s BEAR, it’s easy to look younger without surgery

The 2-minute natural facelift
      title=
BEARTM
Ansiktslyft med mikroström

Det naturliga ansiktslyftet på 2 minuter

Det är kliniskt bevisat att djupa rynkor och fina linjer förbättras avsevärt på bara 1 vecka.

MEDIAFAVORITEN

FOREO, den svenska experten på uppkopplade beautyenheter, har skapat ett snabbkoncept som förvandlar ditt badrum till ett hightech-spa.

FOREOs mikroströmsenhet BEAR har fem intensiteter som lyfter och formar olika delar av ansiktet. Den har dessutom ett anti-shock-system som skyddar huden och en app där man kan programmera in olika träningspass för ansiktet.

UFO 2 med kryoterapi har utformats för att ge huden ett friskare, fastare och yngre utseende. På bara 2 minuter känns huden fräschare och mer uppstramad och återfuktad. Enheten kyler de UFO-aktiverade ansiktsmaskerna och bidrar till att neutralisera problem som slapp hud, överdriven svullnad och förstorade porer.

Den mest kompakta LED-ansiktsmasken presterade på toppnivå trots sitt väskvänliga format. Huden såg klarare ut efter användningen – 73% av deltagarna var nöjda med sitt nya glow.

Silikonknopparna är mer hygieniska – vilket uppskattas av alla med bacillskräck – och mjukare än på en vanlig borste. Ändå uppger 87% att huden blir skinande ren.

FOREO Imagination har en lyxig, krämig textur som inte känns det minsta hemmagjord. Nu kan du skapa DIY-masker med samma fancy känsla som på en skönhetssalong och njuta av ett riktigt härligt hemmaspa.

KONTAKTA OSS

Alex Gonzaga

Trevor Ritchie

Paris Hilton

Rita Ora

MsAaliyahJay

Ryan Libbey

FOREOs spännande historia

LÄR KÄNNA OSS

Bakom varje framgång finns det en historia. För vår del började det med en idé: Vi ville göra det enklare att ta hand om sig själv. Idag hjälper vi miljoner människor världen runt att bli den bästa versionen av sig själva.

Upptäck mer