LUNA™

AAN DE SLAG

KENMERKEN VAN DE LUNA™
• 2 modi: reinigingsmodus en anti-aging modus

• Reinigingsmodus (met aanraakpuntborstel) - 1 minuut voor reinigingsroutine.

• Anti-aging modus (met geribbeld oppervlak) - 1 minuut voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

• 8 intensiteiten voor maximaal comfort: de intensiteit van elke modus kan verhoogd of verlaagd worden met de + of - knoppen. De Reinigingsmodus heeft een geheugenfunctie die je snelheidsvoorkeur voor de volgende keer onthoudt. De Anti-Aging modus heeft geen geheugenfunctie; deze gaat elke keer weer opnieuw van start op de hoogste snelheid.

• Geïntegreerde timer: pulseringen pauzeren elke 15 seconden in de Reinigingsmodus en elke 12 seconden in de Anti-Aging modus, om aan te geven wanneer je het apparaat naar een ander deel van het gezicht moet verplaatsen. Het apparaat pauzeert de pulseringen 3x achter elkaar na een minuut, om het einde van de Reinigingsroutine aan te geven. Dit gebeurt opnieuw na de anti-aging routine, waarbij het einde van de volledige schoonheidsroutine wordt aangegeven. Je FOREO apparaat schakelt zichzelf uit na 3 minuten in elke modus.

• Vergrendelen/ontgrendelen: je kunt je knoppen vergrendelen of ontgrendelen door de + en - knoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Jouw LUNA™ gebruiken
• Maak je gezicht vochtig, breng je gewone reiniger aan.
We adviseren je om FOREO's DAY en NIGHT CLEANSERS te gebruiken voor optimale resultaten.

• Maak het apparaat nat en druk op de middelste knop om de reinigingsmodus te activeren. Druk er nogmaals op om hem in standby te zetten. Je kunt dan je gezicht afspoelen en afdrogen.

• Als het apparaat op standby staat, blijft het lichtje branden.

• Druk opnieuw op de knop om de anti-aging modus te activeren en druk er nog een laatste keer op om het apparaat uit te schakelen.
Het opladen van jouw LUNA™
Jouw LUNA™ is oplaadbaar met de meegeleverde oplader of USB-kabel. Een uur opladen levert een volledige lading, die duurt tot 7 maanden gebruik.

• Tijdens het opladen zal de indicator herhaaldelijk knipperen
• Wanneer de batterij vol is, zal de indicator blijven oplichten
• Wanneer de batterij bijna leeg is, zal de indicator herhaaldelijk beginnen te knipperen