UP TO 50% OFF
MOTHER'S DAY

Legacy of love

Spoil your mom with beauty innovation.

BESTSELLERS

PEACH™ 2 go
            title=
New
PEACHTM 2 go
Compact IPL hair removal

Ain't nothing sexy about shaving

HUIDVERZORGINGSRITUEEL

Herontdek je schoonheid in 3 professionele stappen

Laat je huid ademen, lift het op natuurlijke wijze en laat het stralen met een ritueel van LED-lichten en gezichtsmaskers. Behaal altijd en overal professionele resultaten. Net zo makkelijk als onze 6-minuten routine, aanbevolen door Vogue.

LUNA

BEARTM

Step 2 Facelift

ISSATM

Step 3 1/2 Smile

BEAR 2
            title=
BEARTM 2
Microcurrent toning device

The best
anti-aging device

4 types of microcurrent. Visible results in 1 week. 

GELIEFD DOOR DE STERREN

Het voelt alsof ik letterlijk in de spa ben! UFO 2 geeft je het gevoel alsof je een voedende massage krijgt.

Als mijn ogen gezwollen zijn, haal ik mijn FOREO IRIS massager tevoorschijn – het bootst de tikken na die in de traditionele Aziatische huidverzorging worden gebruikt. Het ziet eruit als een vibrator, dus noem ik het mijn 'eyebrator'.

Elke dag was ik mijn gezicht met de Kora Organics Cream Cleanser en de FOREO LUNA Mini 2 Pink, voor een extra diepe reiniging.

...als ik de LUNA mini 2 gebruik en mijn reiniger aanbreng voor ik ga douchen, stimuleert het de bloedsomloop van mijn huid, en weet je... het helpt gewoon alles sneller te laten werken in de ochtend.

Ik denk dat een van de grootste voordelen is dat dit maar 90 seconden duurt. Iedereen heeft tegenwoordig haast, en ik denk dat als we allemaal 's morgens een masker konden gebruiken, dat we dat zouden – de UFO maakt dat zeker mogelijk.

In slechts 90 seconden zal je huid er onmiddellijk fenomenaal uitzien en aanvoelen. Precies hetzelfde effect als wanneer je net een superluxe gezichtsbehandeling hebt gehad.

Mijn FOREO gezichtsborstel is fantastisch voor het reinigen van de huid als je op reis bent.

Ik haat het als ze vaseline op mijn gezicht smeren voor het boksen, dus daarna reinig ik het met mijn FOREO en Dr Barbara Sturm reiniger, die ook al het vuil van het gevecht verwijdert.

UFO 3 HP KV
            title=
UFOTM 3
Deep facial hydration

Superior hydration

Total skin transformation in just 2 minutes.

250+ AWARDS

KIWI derma HP KV
            title=
New
KIWITM derma
Diamond microdermabrasion pore vacuum

When Swedes suck, they do it right.

Smooth texture. Reduce wrinkles. Fade pigmentation.

EXTRA CARE

Targeted treatments

Making your skin happy doesn’t have to be hard. The first step is to target what you want to improve. By finding the proper treatment, you are halfway there.

BEAR™ 2 eyes & lips
            title=
BEARTM 2 eyes & lips
Eye care
LUNA 4 Body
            title=
LUNATM 4 body
Body care
BEAR™ 2 eyes & lips
            title=
BEARTM 2 eyes & lips
Eye care
LUNA 4 Body
            title=
LUNATM 4 body
Body care

4-in-1 sonische tandenborstel

MONDVERZORGING

Verbeter je mondhygiëne met 140% met 's werelds eerste siliconen sonische tandenborstel. Hij reinigt je tanden, tandvlees, tong en wangen en gaat tot wel een jaar mee per één keer opladen. Ontdek ISSA

BLOG

Skincare

Everything You Wanted to Know About IPL Hair Removal Devices

SKINCARE

How to Choose The Best Facial-Cleansing Brush for You

Skincare

Do You Even (Face) Lift, Bro? Exercises for Your Cheeks and Jaw

LUNA 4 collection HP KV 
            title=
LUNATM 4 Collection

Cleansing. Tailored
to your skin.

DE MEDIA HOUDT ERVAN

FOREO, de Zweedse expert in connected beauty, heeft een stappenplan bedacht om je badkamer om te toveren tot een hightech spa.

FOREO BEAR microstroomapparaat heeft vijf intensiteiten om de verschillende delen van het gezicht te liften en contouren. Het heeft een anti-shock systeem om je huid te beschermen en werkt met een app om verschillende gezichtstrainingen te programmeren.

UFO 2 cryotherapie is ontworpen om de huid er gezonder, strakker en jonger uit te laten zien. Ervaar een fris gevoel na het behandelen en hydrateren van de huid in slechts 2 minuten. Het apparaat koelt de UFO-geactiveerde gezichtsmaskers af en helpt imperfecties, een slappe huid, overmatige zwelling en verwijde poriën te verminderen.

Het meest compacte LED gezichtsmasker dat er is. Het reisformaat ging niet ten koste van de prestaties. De huid zag er na gebruik stralender uit – 73% van de testpersonen was blij met de extra glow.

De siliconen borstelharen zijn zachter dan je standaard borstel en hygiënischer voor iedereen met smetvrees, aangezien je huid voor 87% brandschoon wordt.

FOREO Imagination heeft een luxueuze, romige textuur, die het zelfgemaakte gevoel van doe-het-zelfmaskers wegneemt en ze net zo fancy laat aanvoelen als een salonbehandeling voor een thuisspa-vibe.

FAQ 102
            title=
FAQTM 102
Clinical anti-aging treatment

At-home facial rejuvenation

LET’S GET IN TOUCH

Alex Gonzaga

Trevor Ritchie

Rita Ora

MsAaliyahJay

Ryan Libbey

Het bijzondere verhaal van FOREO

WIE WIJ ZIJN

Achter elk succes zit een verhaal. Dat van ons begon met het idee om zelfzorg te verbeteren. Nu helpen we miljoenen mensen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Ontdek meer