LUNA™ go for MEN

AAN DE SLAG

Jouw LUNA™ go for MEN gebruiken
• Maak je gezicht vochtig, breng je gewone reiniger aan.
We adviseren je om FOREO's DAY en NIGHT CLEANSERS te gebruiken voor optimale resultaten.

• Maak het apparaat nat en druk op de middelste knop om de reinigingsmodus te activeren.
Druk er nogmaals op om hem in standby te zetten. Je kunt dan je gezicht afspoelen en afdrogen.

• Als het apparaat op standby staat, blijft het lichtje branden.

• Druk opnieuw op de knop om de anti-aging modus te activeren en druk er nog een laatste keer op om het apparaat uit te schakelen.

Je LUNA™ go for MEN opladen
Jouw LUNA™ go for MEN is oplaadbaar met de meegeleverde USB-kabel. Een uur opladen levert een volledige lading, die tot 1 maand meegaat.